Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

Prehranska dopolnila iz gob

Gobe so tako kot zelišča že tisočletja izredno koristne spremljevalke človeštva. Uporabljajo jih po vseh celinah tako za hrano, kot za odpravljanje najrazličnejših težav. Najpogosteje so jih uporabljali v Aziji in Severni Ameriki, pa tudi v Evropi so pred kratkim našli dokaze, da so jih naši predniki že pred več kot 5000 leti uporabljali za [...]

Gobe so tako kot zelišča že tisočletja izredno koristne spremljevalke človeštva. Uporabljajo jih po vseh celinah tako za hrano, kot za odpravljanje najrazličnejših težav. Najpogosteje so jih uporabljali v Aziji in Severni Ameriki, pa tudi v Evropi so pred kratkim našli dokaze, da so jih naši predniki že pred več kot 5000 leti uporabljali za odpravljanje najrazličnejših tegob. V svojih delih so jih že pred stoletji omenjali in hvalili najbolj znani zdravniki, kot je na primer Hipokrat.
Po izdelkih iz teh vrst gob posega vedno večje število ljudi in jih uspešno uporablja za lajšanje najrazličnejših težav. Iz nekaterih vrst so na Vzhodu razvita zdravila, ki so izredno učinkovita in jih dandanes uporabljajo po klinikah širom sveta. Tukaj predstavljeni izdelki pa so plod naših lastnih raziskav in razvoja ter so 100% ekološkega in 100% EU porekla. Prepričani smo, da lahko pomagajo tudi vam!

Mešanice gobHericium erinaceusMonascus purpureusCordycepsGanoderma lucidumKnjiga o zdravilnih gobah