Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

A-VIR® kapljice

GOBA A-VIR® kapljice so narejene iz izvlečkov različnih vrst glive, za katere študije dokazujejo, da imajo močno protivirusno delovanje. Te glive so:

Ganoderma lucidum je gliva, ki ima verjetno največ pozitivnih učinkov na naše telo. Med drugim deluje kot antioksidant, ima zelo močno protivirusno delovanje, krepi naravno odpornost, uravnava imunski sistem, zaščiti pred okužbami, je vir novih protivirusnih in antibiotičnih učinkovin, saj je kazala zdravilne učinke pri bolnikih s pasovcem (Herpes zoster) in herpesom (Herpes simplex) ter zaviralne učinke na virus HIV in hepatitis ter protibakterijske učinke proti številnim bakterijam.

Cordyceps ali glavatec preprečuje delitev virusnih celic in zato upočasni širjenje virusa v telesu ter je odlična podpora pri respiratornih boleznih.

Lentinula edodes, ki jo poznamo tudi pod imenom šitake, deluje imunostimulatorno in poveča število protiteles po imunizaciji, učinkuje proti virusom, med drugim virusu HIV in hepatitisu B.

Hericium erinaceus je gliva, ki blagodejno deluje na živčne celice in na ta način izboljšuje spomin, obnavlja mielinske ovojnice, poleg tega pa tudi pozitivno učinkuje na prebavila. Dober imunski sistem zahteva sodelovanje številnih organskih sistemov, osnovni pogoj pa je dobro delovanje prebavil. Pri tem Hericium pomaga, da je mikrobiota črevesja uravnovešena.

Inonotus obliquus, poznan tudi kot čaga, zavira delitev škodljivih celic, ima zelo močno protivirusno delovanje, z njo so uspešno zdravili virus HIV, je močan antioksidant in zelo dobra podpora imunskemu sistemu.