Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogo─Źen.

Ganoderma lucidum

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe Prehranska dopolnila iz gobe svetlikava polo┼í─Źenka┬á (Ganoderma lucidum) Gobe vrste svetlikava polo┼í─Źenka – Ganoderma lucidum, katere uporabljamo v na┼íih izdelkih, gojimo v ─Źistem pode┼żelskem okolju, v Evropski uniji po smernicah ekolo┼íke pridelave. Na┼í lasten razvoj in tehnologija gojenja zagotavljata visoko kakovost in sledljivost preko celotnega proizvodnega postopka, to je [...]

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe

Prehranska dopolnila iz gobe svetlikava polo┼í─Źenka┬á (Ganoderma lucidum)

Gobe vrste svetlikava polo┼í─Źenka – Ganoderma lucidum, katere uporabljamo v na┼íih izdelkih, gojimo v ─Źistem pode┼żelskem okolju, v Evropski uniji po smernicah ekolo┼íke pridelave. Na┼í lasten razvoj in tehnologija gojenja zagotavljata visoko kakovost in sledljivost preko celotnega proizvodnega postopka, to je od gojenja kulture predelave – su┼íenja, mletja in ekstrakcij, vse do kon─Źnega proizvoda. S tem zagotavljamo, da izdelki ne vsebujejo ┼íkodljivih mikrobov, pesticidov ali te┼żkih kovin, katere gobe tako rade koncentrirajo iz narave ter ve┼żejo nase.

─îisto in mirno naravno okolje, bli┼żina neokrnjene narave ter ─Źist in sve┼ż zrak, tako gobam, ki tam rastejo, kot tudi nam, ki jih gojimo, omogo─Źajo veliko pristnej┼íi stik z naravo, visoko kakovost izdelkov ter to, da jih z veseljem in ljubeznijo pridelujemo za Vas. Pri gojenju uporabljamo izklju─Źno naravne seve gobe Ganoderma lucidum z najve─Źjo dokazano u─Źinkovitostjo.

Na tak na─Źin gojene gobe telesu zagotavljajo tisto, kar najbolj potrebuje. Z uporabo tovrstnih izdelkov si pomagamo povrniti ravnote┼żje in blagostanje. Tako kot pri ostalih na┼íih izdelki, so proizvodnjo izdelkov iz gobe Ganoderma lucidum sprva narekovale potrebe in zdravne te┼żave na┼íih strank, katere so nam pomagale pri izbiri pravega na─Źina gojenja, najprimernej┼íe oblike uporabljenega materiala ter najbolj priro─Źnem pakiranju.

Kakovost izdelkov iz gobe Ganoderma ludicum je redno preverjana s strani neodvisnih laboratorijev v Sloveniji ter ZDA, bila pa je pogosto predmet raziskav in razvoja v sodelovanju z doma─Źimi in tujimi raziskovalnimi in┼ítitucijami. Ravno kakovost na┼íih izdelkov, u─Źinkovitost in dejstvo, da so ekolo┼íkega izvora in proizvedeni v EU, nam omogo─Źa, da jih v obliki surovin uporabljajo najrazli─Źnej┼ía farmacevtska podjetja v njihovih lastnih blagovnih znamkah prehranskih dopolnil.

preh_dopolnila-6preh_dopolnila-7

Svetlikava polo┼í─Źenka (Ganoderma lucidum)

 

Čaj gobe Ganoderma lucidumTinktura gobe Ganoderma lucidumGalimmun®Galimmun®K