Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogo─Źen.

Cordyceps

Prehranska dopolnila iz gobe Cordyceps Izdelki iz gobe Cordyceps Cordyceps je gliva, ki raste v naravi na izredno visokih predelih gora. ┼Że tiso─Źletja jo uporabljajo v tradicionalni medicini na daljnega vzhoda. Tam jo nabirajo v naravnem okolju in zaradi svoje majhnosti (posamezna suha gobica tehta okoli 0,3 g), nedostopnosti terena, na katerem raste ter dejstva, [...]

Prehranska dopolnila iz gobe Cordyceps

cordyceps products with dry cordycepsIzdelki iz gobe Cordyceps

Cordyceps je gliva, ki raste v naravi na izredno visokih predelih gora. ┼Że tiso─Źletja jo uporabljajo v tradicionalni medicini na daljnega vzhoda. Tam jo nabirajo v naravnem okolju in zaradi svoje majhnosti (posamezna suha gobica tehta okoli 0,3 g), nedostopnosti terena, na katerem raste ter dejstva, da raste le 14 dni v letu, cena le-te pa zaradi u─Źinkovin, ki jih vsebuje in vsesplo┼íne uporabnosti v tradicionalni medicini dosega do 50.000ÔéČ/kg.

┼Że mnogo let najrazli─Źnej┼íi znanstveniki z vsega sveta ┼żelijo obvladati razli─Źne na─Źine njenega gojenja, saj naravna nahajali┼í─Źa ne zadovoljujejo potreb tr┼żi┼í─Źa, nemalokrat pa nabiranje v naravi povzro─Źa nestrpnost med prebivalci teh obmo─Źij, ki pogosto ┬ápripeljejo celo do manj┼íih vojn.

preh_dopolnila-4Gojenje trosnjakov glive Cordyceps

Le redkim je uspelo obvladati na─Źine gojenja in lahko se pohvalimo, da je na┼ía ekipa ena izmed njih. S ponosom lahko trdimo, da so na┼íi proizvodi iz gobe Cordyceps eni najkvalitetnej┼íih na tr┼żi┼í─Źu.

Gobo Cordyceps vam nudimo v prahu – Cordyvit┬« (najbolj naravna, nepredelana oblika) ter ekstraktu gobe Cordyceps v kapsulah – Cordyvit┬«K Plus, ki je namenjen posameznikom s hitrej┼íim tempom ┼żivljenja in vi┼íjimi zahtevami.

preh_dopolnila-5

HPLC analiza farmakolo┼íko aktivne spojine kordicepin* nakazuje na veliko ve─Źjo aktivnost produkta Cordyvit┬« (─Źrna ─Źrta) v primerjavi z umetno gojeno gobo Cordyceps (modra ─Źrta).

*Analiza opravljena na Edible Fungi Institute, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Shanghai, Kitajska

 

Cordyvit®Cordyvit® K PlusCordyvit® K