Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

Cordyvit® K Plus

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe Cordyvit® K Plus – ekstrakt gobe Cordyceps v kapsulah Je ekstrakt gobe Cordyceps namenjen posameznikom s hitrejšim tempom življenja in višjimi zahtevami. Med samo ekstrakcijo (kuhanjem in sušenjem gobe, ki je potrebno za pripravo ekstrakta) se uniči manjši delež snovi v sami gobi tako, da je ekstrakt Cordyvit®K Plus [...]

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe

Cordyvit® K Plus – ekstrakt gobe Cordyceps v kapsulah

Je ekstrakt gobe Cordyceps namenjen posameznikom s hitrejšim tempom življenja in višjimi zahtevami. Med samo ekstrakcijo (kuhanjem in sušenjem gobe, ki je potrebno za pripravo ekstrakta) se uniči manjši delež snovi v sami gobi tako, da je ekstrakt Cordyvit®K Plus rahlo »revnejši« na spektru delovanja v primerjavi z izdelkom Cordyvit®, ki vsebuje suho zmleto in nepredelano gobo Cordyceps.  Vendar, ker je Cordyvit®K Plus koncentrat, vsebuje veliko večjo koncentracijo učinkovin. Zaradi načina pakiranja Cordyvit®K Plus je ta izdelek veliko enostavnejši in prijetnejši za uporabo. Pri izdelavi izdelka uporabljamo le celulozne kapsule ekološkega porekla, primerne tako za vegetarijance kot tudi vegane.

Sestavine
ekstrakt glive  Cordyceps*, celuloza

*iz ekološke pridelave

Priporočen dnevni vnos in uporaba
3 kapsule dvakrat dnevno po jedi ali z nekaj tekočine. Odsvetujemo zaužitje neposredno pred spanjem.

Neto teža
45g (90 celuloznih kapsul po 500mg)

 

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.