Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogo─Źen.

Tinktura gobe Ganoderma lucidum

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki zdru┼żuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave polo┼í─Źenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi ÔÇô beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta mo─Źno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z mno┼żico najrazli─Źnej┼íih blagodejnih u─Źinkov. Tinktura vsebuje vodni in etanolni ekstrakt [...]

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe

Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki zdru┼żuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave polo┼í─Źenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi ÔÇô beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta mo─Źno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z mno┼żico najrazli─Źnej┼íih blagodejnih u─Źinkov.

Tinktura vsebuje vodni in etanolni ekstrakt gobe (trosnjakov) ter podgobja svetlikave polo┼í─Źenke (Ganoderma lucidum) iz ekolo┼íke pridelave, ne vsebuje sestavin ┼żivalskega izvora ter je pridelana brez uporabe kemi─Źnih ali podobnih pripravkov. Priporo─Źamo jo ljudem, ki zaradi vsakodnevnega tempa nimajo prilo┼żnosti kuhati ─Źaja ter tistim, ki slab┼íe prebavljajo glivne vlaknine, saj jih tinktura ne vsebuje.

Sestavine
voda, alkohol (20%), ekstrakt Ganoderma lucidum*

*iz ekološke pridelave;

Priporo─Źen dnevni vnos in uporaba
15 – 30 kapljic enkrat do trikrat dnevno zme┼íanih v 2dl vode, ─Źaja ali soka, najbolje pol ure po jedi. Pretresite pred uporabo.

Pakiranje
50ml in 100ml

 

Pripravek slu┼żi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnote┼żeno in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporo─Źene dnevne koli─Źine oziroma odmerka se ne sme prekora─Źiti. Pomembna sta raznolika in uravnote┼żena prehrana ter zdrav na─Źin ┼żivljenja.