Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

Čaj gobe Ganoderma lucidum

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe Izdelek vsebuje zmleto gobo svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum) iz ekološke pridelave. Čaj je najenostavnejša ter najbolj naravna oblika, v kakršni se to in druge vrste gob uporablja že tisočletja za odpravljanje najrazličnejših tegob, nelagodij ter tako kronišnih kot tudi sezonskih oslabelosti. Kuhanje gobe v vroči vodi iz nje izloči [...]

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe

Izdelek vsebuje zmleto gobo svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum) iz ekološke pridelave. Čaj je najenostavnejša ter najbolj naravna oblika, v kakršni se to in druge vrste gob uporablja že tisočletja za odpravljanje najrazličnejših tegob, nelagodij ter tako kronišnih kot tudi sezonskih oslabelosti. Kuhanje gobe v vroči vodi iz nje izloči širok spekter aktivnih polisaharidov. Te vrste polisaharidov so dandanes široko priznane in dokazano izredno učinkovite v najrazličnejših znanstvenih in kliničnih študijah tako pri ljudeh kot tudi pri živalih.

Čaj gobe Ganoderma lucidum ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je pridelan brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. V celoti je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave ter je primeren za vegetarijance in vegane, saj ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Sestavine
Ganoderma lucidum*

*iz ekološke pridelave

Priporočen dnevni vnos in uporaba
Eno čajno žličko (3g) prelijemo tremi decilitri vrele vode, pustimo stati 10 minut in nato precedimo. Dnevno priporočamo zaužiti eno do tri skodelice tako pripravljenega čaja. Čaj lahko brez kuhanja zaužijemo tudi vmešano v jogurte, sokove ali podobne jedi oziroma napitke. Za ta namen jo lahko še dodatno zmeljemo v mlinčku za kavo. Zaužitje cele gobe ne priporočamo osebam z oslabljeno prebavo, saj vsebuje velik delež težko prebavljivih vlaknin.

Neto teža
50 in 100g

 

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.