Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

MycoMix®Activ

Ta izdelek vsebuje te vrste gob MycoMix®Activ – za športnike in tiste, ki živijo aktivno življenje Je namenjena športnikom in ljudem, ki živijo aktivno življenje ali pa so pogosto utrujeni. Poleg vrst gob, ki imajo dokazano močno preventivno delovanje (Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Grifola frondosa (maitake) in Agaricus blazei (blazejev kukmak)) vsebuje [...]

Ta izdelek vsebuje te vrste gob

MycoMix®Activ – za športnike in tiste, ki živijo aktivno življenje

Je namenjena športnikom in ljudem, ki živijo aktivno življenje ali pa so pogosto utrujeni. Poleg vrst gob, ki imajo dokazano močno preventivno delovanje (Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Grifola frondosa (maitake) in Agaricus blazei (blazejev kukmak)) vsebuje velik delež gobe Cordyceps. Goba Cordyceps je izredo znana in uporabljena goba zlasti med športniki. Pogosto jo uporabljajo tudi za izboljševanje rezultatov tekmovalnih živali (dirkalnih konj, psov in kamel). Cordyceps pospešuje privzem kisika. Mešanica je namenjena osebam, ki se intenzivno ukvarjajo s  športom, so utrujeno in potrebujejo več energije, jih čaka naporen študij ali dolga noč.

MycoMix®Activ je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix®Activ je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, ki se ukvarjajo s športom ali so drugače fizično aktivne. Z njihovo pomočjo smo formulirali sestavo te mešanice, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin, jo optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let. Ker stranke potrjujejo učinkovitost te mešanice in so zadovoljne z njeno uporabo, jo sedaj nudimo tudi vam.

Vse sestavine, ki jih vsebuje MycoMix®Activ, so pridelane po smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih in naših lastnih recepturah, s kar najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje. Z lastnim proizvodnim procesom veliko lažje zagotavljamo, da izdelek ne vsebuje kontaminantnih plesni, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe pogosto rade absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja gob in micelija, sušenja, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji.

Priporočen dnevni vnos in uporaba
Eno do tri žličke dvakrat dnevno vsaj pol ure po jedi z nekaj tekočine.

Sestavine
Cordyceps*, Ganoderma lucidum*, Lentinula edodes*Grifola frondosa*, Agaricus blazei*

*iz ekološke pridelave

Neto teža
200g v prahu

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

 

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.