Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

MycoMix®50+

Ta izdelek vsebuje te vrste gob MycoMix®50+ za osebe v srednjih letih Mešanica namenjena osebam v srednjih letih, vsebuje večji delež gobe Cordyceps, ki pospešuje metabolizem in poživlja ter gobe resasti bradovec (Hericium erinaceus), ki skrbi za podporo živčevja. Mešanica je namenjena starejšim osebam, katerim primanjkuje energije, obenem pa potrebujejo “naravno hrano za nevrone”. MycoMix®50+ [...]

Ta izdelek vsebuje te vrste gob

MycoMix®50+ za osebe v srednjih letih

Mešanica namenjena osebam v srednjih letih, vsebuje večji delež gobe Cordyceps, ki pospešuje metabolizem in poživlja ter gobe resasti bradovec (Hericium erinaceus), ki skrbi za podporo živčevja. Mešanica je namenjena starejšim osebam, katerim primanjkuje energije, obenem pa potrebujejo “naravno hrano za nevrone”. MycoMix®50+ vsebujejo še gobe Ganoderma lucidum, Agaricus blazei, Grifola frondoso ter šitake (Lentinula edodes) ki nudijo podporo pri splošni tako kronični kot sezonski oslabelosti.

MycoMix®50+ je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix®50+ je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, ki imajo probleme z meno, nevrodegenerativnimi obolenji in podobnimi starostnimi težavami. Z njihovo pomočjo smo formulirali sestavo te mešanice, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin, jo optimizirali in preizkušali.

MycoMix®50+ je v celoti pridelan po naših lastnih recepturah in smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih s čimer veliko lažje zagotavljamo, da izdelki niso kontaminirani s plesnimi, bakterijami, pesticidi ter težkimi kovinami, katere gobe pogosto absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja ter sušenja gob in micelija, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka, ki je pod redno kontrolo zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Priporočen dnevni vnos in uporaba
Eno do tri žličke dvakrat dnevno z nekaj tekočine.

Sestavine
Cordyceps*, Ganoderma lucidum*, Lentinula edodes*, Hericium erinaceus*, Grifola frondosa*Agaricus blazei*

*iz ekološke pridelave

Neto teža
200g v prahu

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.