Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

MycoMix®Onca

Ta izdelek vsebuje te vrste gob MycoMix®Onca – podpora pri konvencionalnih tretmajih Mešanica gob sestavljena iz treh vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes in Agaricus blazei, katero priporočamo kot podporni tretma pri agresivnih konvencinalnih tretmanih in posegih. MycoMix®Onca je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma [...]

Ta izdelek vsebuje te vrste gob

MycoMix®Onca – podpora pri konvencionalnih tretmajih

Mešanica gob sestavljena iz treh vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes in Agaricus blazei, katero priporočamo kot podporni tretma pri agresivnih konvencinalnih tretmanih in posegih.

MycoMix®Onca je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix®Onca je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, s katerimi smo formulirali njegovo sestavo, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin ter jih optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let. Samo mešanice, katerih učinkovitost potrjujejo lastne izkušnje nas in naših strank, sedaj nudimo tudi vam. Ena izmed teh mešanic je MycoMix®Onca, katero naše še tako zahtevne stranke že vrsto let uspešno uporabljajo pri odpravljanju resnejših kroničnih tegob.

Vse v tej mešanici vsebujoče sestavine so pridelane po smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih in naših lastnih recepturah, s čimer zagotavljamo, da ne vsebujejo kontaminantnih plesni, bakterij, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe rade absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja gob in micelija, sušenja, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji.

Priporočen dnevni vnos in uporaba
Eno do tri žličke dvakrat dnevno z nekaj tekočine.

Sestavine
Ganoderma lucidum*, Lentinula edodes*, Agaricus blazei*

* iz ekološke pridelave

Neto teža
200g v prahu

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.