Za pravilno delovanje te strani mora biti javascript omogočen.

Ganoderma lucidum

Ta izdelek vsebuje to vrsto gobe

Prehranska dopolnila iz gobe svetlikava pološčenka  (Ganoderma lucidum)

Gobe vrste svetlikava pološčenka – Ganoderma lucidum, katere uporabljamo v naših izdelkih, gojimo v čistem podeželskem okolju, v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave. Naš lasten razvoj in tehnologija gojenja zagotavljata visoko kakovost in sledljivost preko celotnega proizvodnega postopka, to je od gojenja kulture predelave – sušenja, mletja in ekstrakcij, vse do končnega proizvoda. S tem zagotavljamo, da izdelki ne vsebujejo škodljivih mikrobov, pesticidov ali težkih kovin, katere gobe tako rade koncentrirajo iz narave ter vežejo nase.

Čisto in mirno naravno okolje, bližina neokrnjene narave ter čist in svež zrak, tako gobam, ki tam rastejo, kot tudi nam, ki jih gojimo, omogočajo veliko pristnejši stik z naravo, visoko kakovost izdelkov ter to, da jih z veseljem in ljubeznijo pridelujemo za Vas. Pri gojenju uporabljamo izključno naravne seve gobe Ganoderma lucidum z največjo dokazano učinkovitostjo.

Na tak način gojene gobe telesu zagotavljajo tisto, kar najbolj potrebuje. Z uporabo tovrstnih izdelkov si pomagamo povrniti ravnotežje in blagostanje. Tako kot pri ostalih naših izdelki, so proizvodnjo izdelkov iz gobe Ganoderma lucidum sprva narekovale potrebe in zdravne težave naših strank, katere so nam pomagale pri izbiri pravega načina gojenja, najprimernejše oblike uporabljenega materiala ter najbolj priročnem pakiranju.

Kakovost izdelkov iz gobe Ganoderma ludicum je redno preverjana s strani neodvisnih laboratorijev v Sloveniji ter ZDA, bila pa je pogosto predmet raziskav in razvoja v sodelovanju z domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami. Ravno kakovost naših izdelkov, učinkovitost in dejstvo, da so ekološkega izvora in proizvedeni v EU, nam omogoča, da jih v obliki surovin uporabljajo najrazličnejša farmacevtska podjetja v njihovih lastnih blagovnih znamkah prehranskih dopolnil.

preh_dopolnila-6preh_dopolnila-7

Svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum)

 

Čaj gobe Ganoderma lucidumTinktura gobe Ganoderma lucidumGalimmun®Galimmun®K